La Borsa
Més valors
Economia

Tastar olis de l’Empordà a 25 restaurants

Són dels trulls Empordàlia, Ylla, Masetplana i Serraferran

Els restaurants de la Cuina del Vent i Girona Bons Fogons ofereixen fins al 31 de juliol olis dels trulls Empordàlia, Masetplana, Ylla i Serraferran, tots de la DOP Oli de l’Empordà. Tasta l’oli de l’Empordà, que es va presentar ahir a Palau-saverdera, té el suport del segell Girona Excel·lent, la Diputació de Girona i el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

En la campanya participen un total de 25 restaurants. Del col·lectiu Cuina del Vent són: Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, Castell de Peralada Restaurant, Norat, Can Jeroni, La Taverna del Barri Vell, Mas Falgarona, Sumac i El Corral de Sant Quirze. Pel que fa al col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, hi participen: Àpats, Duc de l’obac, la Riera, Umai, Occi, Divinum, EGG, Massana, El Celler de Can Roca i Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’atur a Catalunya encadena el novè mes de baixada

barcelona
Gastronomia

Història i receptes del Disfrutar

GIRONA

Consum obre el seu segon supermercat a Girona, de 1.600 m²

GIRONA

L’empresa Croda inverteix 10,5 milions a Fogars de la Selva

Fogars de la selva

Cau un 29% el nombre de desnonaments

girona
GIRONA

Quim Suñer renova el càrrec a JARC de Girona

PALAMÓS

Acord per millorar la competitivitat de les empreses

El català serà el principal turista pel pont de la Puríssima

GIRONA

Nadal solidari en benefici de Càritas

SALT