Economia

MediaMarkt obre botigues a Lloret de Mar i Platja d’Aro

MediaMarkt reforça la seva presència a la Costa Brava amb l’obertura de dues botiges, a Lloret i a Platja d’Aro. Les dues botigues que es van inaugurar ahir tenen una superfície comercial de 511 m² (la de Lloret) i 852 m² (la de Platja d’Aro) distribuïts en una sola planta i un equip de 9 i 10 especialistes, respectivament.

Les dues obertures formen part de l’acord signat el gener passat entre MediaMarkt Iberia i Worten per a l’adquisició de 17 botigues Worten a l’Estat espanyol.

Les dues botigues de MediaMarkt obriran cada dia a les deu del matí i de dilluns a dissabte, i tancaran a les 9 del vespre. Diumenge, l’horari de tancament a la de Lloret de Mar serà a dos quarts de tres i a la de Platja d’Aro, a les 3 de la tarda. Els mesos de gener, novembre i desembre i els quatre mesos d’estiu el tancament els diumenges per a les dues noves instal·lacions serà a les 9 del vespre.

L’obertura d’aquests dos nous establiments suposa per a la companyia un pas més en el seu ferm compromís per acostar la tecnologia a tots els clients posant-los en el centre de totes les seves decisions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia