Economia

Fiporc s’adapta a la Covid i es farà en línia

La vuitena edició de fira gastronòmica de Riudellots de la Selva, Fiporc, tindrà lloc dissabte i es farà en línia per adaptar-se a la situació actual de la Covid-19. Hi participarà el mediàtic cuiner Marc Ribas, que prepararà en directe uns peus de porc i un arròs. La demostració de la cuina es farà des del Foodlad del municipi i es podrà seguir per TV Girona i pel canal Youtube de l’Ajuntament. Per poder seguir els passos de la recepta des de casa s’han donat a conèixer els ingredients entre la població.

La fira també inclou una demostració d’especejament del porc i l’elaboració d’una coca de greixons.

A Riudellots les empreses càrnies creixen, segons explica l’alcaldessa, Montserrat Roure, i sacrifiquen uns 30.000 porcs l’any. Donen feina directa a aproximadament 3.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs
Economia

El BBVA anuncia una OPA hostil per absorbir el Banc Sabadell

barcelona
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona