Economia

La carnisseria Alemany, premi a la millor botifarra d’ou

La carnisseria Alemany de Girona ha guanyat el premi del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou a Girona. Xavier Alemany va presentar una botifarra “fruit de la formació i millora constant de la recepta i que vol seguir l’essència de la tradició a partir de productes de km 0”. Pel que fa al premi a la botifarra singular, va ser per a Jaume Badia Verdeny, de Badia Xarcuters, de Tremp, i el millor farcit de carnaval va ser el de Valentí Fàbregas, de Fàbregas Xarcuters, de Barcelona. En la sisena edició del concurs, que està organitzat per la Fundació Oficis de la Carn amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters, hi van participar 62 propostes de botifarres d’ou i cinc farciments de carnaval. El concurs és una prèvia del Dijous Gras i la setmana del Carnestoltes. Sílvia Aliu, presidenta del Gremi de Carnissers i Xarcuters de Comarques Gironines, assegura: “Els carnissers i xarcuters artesans som productors locals, amb productes d’alt valor afegit creats amb les mans de l’ofici.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.