Economia

Trioteca va gestionar el 2020 hipoteques per un valor de 500 milions

La fintech dedicada al negoci hipotecari va gestionar durant l’any passat 2.500 hipoteques, amb un creixement del 250%

Trioteca, plataforma digital dedicada al negoci hipotecari, va tancar l’exercici del 2020 amb la gestió de 2.500 hipoteques, per valor de 500 milions d’euros, cosa que va suposar un creixement del 250% respecte de l’exercici precedent.

De cara a l’any en curs, aquesta fintech preveu créixer un 200%, després que la plantilla s’hagi triplicat durant l’any passat, fins als 35 treballadors, i per a enguany hom hagi previst multiplicar-la per dos.

Aquest any, Trioteca pensa millorar la usabilitat de la seva plataforma, amb noves funcionalitats que han de servir per millorar la comunicació amb el client.

Trioteca ja ha obert una nova línia B2B en posar en funcionament, amb el col·lectiu dels APIs, d’una plataforma digital per facilitar als agents immobiliaris el procés de venda d’un immoble. Ara mateix, la plataforma la fan servir més de 570 agents del col·lectiu API a Catalunya per a oferir un servei digital a tots els seus clients.

El mètode de Trioteca consisteix a acompanyar l’usuari en tot el procés de subscripció d’una hipoteca. En primer lloc, aquesta hipotech verifica, amb les dades que el mateix usuari li facilita, si està en condicions de comprar un habitatge i quant finançament podrà obtenir. L’algoritme de la plataforma analitza les particularitats de cada potencial comprador i de l’habitatge que vol adquirir i els creua amb la informació de més de 200 ofertes hipotecàries de 37 entitats financeres de tot l’Estat. La plataforma selecciona les ofertes que millor s’adiuen a les necessitats de l’usuari de manera imparcial. Trioteca ha creat un sistema tecnològic de connexió amb els bancs que la posiciona com a companyia pionera en oferir un procés més automatitzat i àgil, i a facilitar la gestió a les entitats bancàries d’obtenir nous clients d’hipoteques sense dedicar força comercial de manera ràpida i a menor cost. Aquest avanç permet a l’usuari rebre l’oferta hipotecària vinculada a les seves necessitats a l’instant, sense passar per processos burocràtics ni esperar el contacte del gestor del banc. Trioteca ja es connecta directament amb tres bancs i preveu acabar 2021 connectada a 10 entitats bancàries més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia