Economia

En llibertat els quatre detinguts per la crema de pneumàtics a Lleida

Els quatre joves del CDR de Balaguer detinguts ahir per la Guàrdia Civil, per la seva suposada implicació en una crema de pneumàtics reivindicativa en diversos punts de les vies del tren a Lleida, van quedar en llibertat al migdia, segons l’ACN. Els quatre joves, que protestaven contra la repressió i en el marc de la Diada, van estar dotze hores sota custòdia policial i es van negar a declarar a la comissaria. Als detinguts se’ls podria acusar de danys, tot i que els fets amb què se’ls relaciona no han afectat la circulació ferroviària. Mig centenar de persones esperaven els detinguts a la sortida de la caserna, on s’havien concentrat per demanar-ne la llibertat.

D’altra banda, la circulació de trens a la línia R11 entre Maçanet i Figueres va quedar restablerta parcialment ahir al migdia, després que des de primera hora quedés afectada també per la crema de pneumàtics a la via, també com a forma de reivindicació.

La companyia va habilitar la circulació de trens per via única entre Maçanet i Flaçà, mentre els tècnics d’Adif treballaven en la reparació de les instal·lacions. A més, Renfe va habilitar per a les dotze del migdia un tren especial TAV entre Figueres, Girona i Barcelona per minimitzar les afectacions als passatgers d’alta velocitat i de rodalies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia