Economia

La festa de l'enoturisme Vívid comença l'1 d'abril i tindrà més de 75 activitats

Aquesta serà la tercera edició, durarà tot un mes i s'espera la visita de més de 5.000 persones

Es fa a les comarques de l'Alt Empordà i el Baix Empordà

La tercera edició del Vívid, la festa de l'enoturisme de la Costa brava començarà l'1 d'abril i tindrà més de 75 activitats enoturístiques per a grans i petits que se celebraran entre l'Alt Empordà i el Baix Empordà. El festival durarà tot un mesi s'espera rebre més de 5.000 visitants on el vi, la cuina i la cultura empordanesa seran els protagonistes. “El vi empordanès està vivint un dels moments més dolços de la seva història”, explica el president de la Diputació de Girona i del Patronat dxe Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila.

La Cooperativa de Garriguella serà l'encarregada de donar el tret de sortida el divendres 1 d'abril a les 8 del vespre amb un taller-ponèNcia de coctelria creativa impartit pel jove cocteler Gerard Ruiz, qui elaborarà còctels amb els vins i caves empordanesos. En el decurs del mes, es programes des d'aventures a la natura, com enosenderisme, enocaiac i diverses rutes a peu o amb vehicles a motor, fins a fires, balls, tastos, degustacions, cursos, tallers i jornades de portes obertes.

D'altra banda, la fira professional del vins de la DO Empordà, Arrels del Vi, serà l'encarregada de posar el punt i final al Vívid, dissabte 30 d'abril al mercat del Born de Barcelona.

El festival del vi va néixer ara fa tres anys amb l'objectiu de donar a conèixer el món i el producte del vi empordanès mitjançant activitats i experiències enoturístiques a la destinació. La primera i segona edició del Vívid proposaven 55 actvitats i promocions al 2014 i 109 al 2015, i van comptar amb 3.000 i 5.748 participants respectivament.

LA FRASE

El vi empordanès està vivint un dels moments més dolços de la seva història
Pere vila
PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA I DEL PATRONAT DE TURISME

LA FRASE

El festival Vívid té com a objectiu promoure les virtuts de l'enoturisme
Pere vila
PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA I DEL PATRONAT DE TURISME

La DO Empordà aplega 330 viticultors

El vi empordanès, produït a la DO Empordà, prové de 55 municipis, ocupa una extensió de 2.000 hectàrees de vinya i aplega 330 viticultors i 50 cellers. Contribueix a la preservació del territori i el paisatge i la dinamització de l'activitat rural d'una demarcació i l'activitat turística d'una destinació. El festival és promogut pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia