Economia

Calsina Carré inverteix 1,3 milions en un nou pàrquing

L'empresa, amb seu a Pont de Molins, ha invertit aquest any 3,8 milions en la millora de les instal·lacions

Preveu tancar l'any amb un creixement d'un 10%

La multinacional Calsina Carré, amb seu a Pont de Molins, ha invertit 1,3 milions d'euros en un nou pàrquing de 12.000 metres quadrats. Al llarg d'aquest any, l'empresa catalana, referent en serveis de transport terrestre, logística i programari, ha destinat 3,8 milions d'euros a millorar les instal·lacions per poder arribar així als objectius de creixement que s'ha marcat pels propers anys.

Després de l'ampliació de 16.500 metres quadrats que la multinacional va inaugurar el juliol passat, la companyia acaba d'estrenar el pàrquing, que ha de tenir capacitat per a més de 465 camions tractors i que li “permetrà optimitzar la maniobrabilitat i l'operació logística diària de les seves instal·lacions”. “Aquesta millora és fonamental per reforçar el nostre servei de transport cap als nostres principals mercats a Europa i continuar així el nostre procés estratègic d'expansió internacional”, afirma Margarita Pagès, directora general de Calsina Carré. L'empresa explica que l'obra que acaben d'estrenar no serà l'última que farà la companyia a les seves instal·lacions, ja que té previst ampliar les oficines durant l'any vinent.

Calsina Carré ha experimentat un creixement d'entre un 10 i un 12% anual en els darrers cinc anys i espera tancar aquest exercici amb un 10% més de guanys respecte a la facturació de l'any passat, que va arribar als 106 milions.

Forta presència a Europa i al nord d'Àfrica

Jaume Carré Vicens i Cristina Calsina Suñer van crear l'empresa el 1971. En aquells moments es dedicava a la càrrega completa terrestre. No va ser fins al 1992, quan va entrar la segona generació de la família (Ramon, Maria Cristina i Josep Maria), que van començar la diversificació de l'oferta. Quatre dècades després, el grup ha evolucionat fins a convertir-se en un operador logístic integral amb una forta presència a Europa (Espanya, França, Holanda, Alemanya, Romania i Turquia) i el nord d'Àfrica (Marroc i Tunísia). Actualment el grup Calsina Carré disposa d'un equip humà de prop de 500 professionals i d'una moderna flota de 620 unitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA