Economia

Dos gironins aspiren al premi Cuiner de l'Any 2015

Vicenç Fajardo, de l'hotel restaurant La Plaça, de Madremanya, i Víctor Gómez, de VidrA, de Sant Feliu de Guíxols, són dos dels cinc cuiners finalistes que aspiren a premi Cuiner de l'Any 2015. Els dos cuiners han estat seleccionats per un jurat professional d'àmbit gastronòmic, i el guanyador, que serà elegit per mitjà d'una votació popular, rebrà el premi el 15 de novembre en el decurs del Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc a Girona del 15 al 17 de novembre. Els criteris en els quals s'ha basat el jurat especialitzat que ha fet la tria dels cinc finalistes són que siguin cuiners emergents, que ofereixin propostes culinàries de qualitat, que utilitzin productes de proximitat, que facin una cuina sostenible i que difonguin aquests valors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga