Economia

laboral

Més contractes per a discapacitats

En el primer trimestre de l'any ha augmentat un 34 per cent el nombre de contractes per a professionals discapacitats a la demarcació de Girona en relació amb el mateix període de l'any anterior, segons dades publicades per la Fundació Randstad, que analitza dades del SEPE. Concretament, entre el gener i l'abril es van fer 334 contractes per a aquests professionals a Girona, 85 més que l'any 2014 en aquest mateix període.

La Fundació Randstad destaca l'augment d'un 34 per cent a la demarcació de Girona en la incorporació d'aquests professionals al mercat laboral, molt per sobre de la mitjana espanyola, en què l'increment se situa en el 19 per cent.

Si bé és veritat que l'increment de contractes a discapacitats a Girona és molt positiu en la comparació estatal, les dades oficials del ministeri recollides per Randstad també situen Girona com la demarcació catalana on més baixa la qualitat dels contractes.

Segons les dades del SEPE, en el primer quadrimestre s'haurien fet a Girona 86 contractes indefinits i 248 contractes temporals per a professionals amb discapacitat. En comparació amb l'any passat el nombre de contractes indefinits per a aquests professionals a Girona hauria disminuït un 8,5 per cent, mentre que el nombre de contractes temporals per als mateixos professionals ha augmentat un 60 per cent.

Pau lLosa



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia