Vall-llobrega

Onze cuiners d'arreu del món visiten l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà va acollir la setmana passada onze cuiners d'un programa estatal de formació de professionals estrangers promogut per l'Institut de Comerç Exterior. Aquests cuiners, que provenen d'Alemanya, Dinamarca, Suïssa, els Estats Units, Mèxic, el Brasil i la Xina, es formaran durant un any visitant diversos punts de l'Estat. Durant la sessió impartida a l'Aula, se'ls va ensenyar la base de la cuina tradicional empordanesa. Amb el cap de cuina de l'Aula, Oriol Blanes, van aprendre receptes com ara l'arròs negre i el recuit amb cristalls de mel. Quan acabin la ruta que tenen prevista, alguns dels cuiners es quedaran a fer pràctiques al Celler de Can Roca i a El Bulli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona
ECONOMIA

La nova marca turística de Santa Susanna distingeix la sostenibilitat i la innovació

SANTA SUSANNA