Vall-llobrega

Onze cuiners d'arreu del món visiten l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà va acollir la setmana passada onze cuiners d'un programa estatal de formació de professionals estrangers promogut per l'Institut de Comerç Exterior. Aquests cuiners, que provenen d'Alemanya, Dinamarca, Suïssa, els Estats Units, Mèxic, el Brasil i la Xina, es formaran durant un any visitant diversos punts de l'Estat. Durant la sessió impartida a l'Aula, se'ls va ensenyar la base de la cuina tradicional empordanesa. Amb el cap de cuina de l'Aula, Oriol Blanes, van aprendre receptes com ara l'arròs negre i el recuit amb cristalls de mel. Quan acabin la ruta que tenen prevista, alguns dels cuiners es quedaran a fer pràctiques al Celler de Can Roca i a El Bulli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

Brussel·les exigeix a Booking complir amb les restriccions de la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona