Sorli Discau farà el nou mercat de Vilassar de Dalt amb un pàrquing de 200 places

Sorli Discau serà finalment l'empresa que construirà el nou mercat municipal al solar de can Rubinat. L'acord entre l'Ajuntament i la cadena de supermercats s'ha tancat després de llargues converses amb operadors comercials interessats a tirar endavant el projecte. L'alcalde de Vilassar de Dalt, Llorenç Artigas, va explicar ahir que la intenció de l'empresa és començar l'obra de manera immediata per poder obrir l'estiu vinent. «Al poble no teníem cap gran supermercat i ara s'amplia l'oferta», hi afegeix l'alcalde.

La inversió del projecte és de 4 milions d'euros aproximadament i preveu una edificació de planta baixa on se situarà el nou mercat municipal de 900 m² i el supermercat, que ocuparà 800 m². Al soterrani es farà l'aparcament per a 200 places, magatzems i zona de càrrega i descàrrega.

Una de les condicions que s'exigeix a Sorli Discau és la de vendre únicament producte envasat, ja que serà el mercat municipal el que vendrà el producte fresc. La concessió que fa l'Ajuntament amb la construcció del nou mercat permetrà als paradistes del mercat del Carme traslladar-se. «No cal que deixi de funcionar el mercat actual, però hi ha molts paradistes a punt de jubilar-se i si alguns marxen s'anirà tancant pel seu propi pes», diu l'alcalde.

El projecte també inclou la reurbanització de l'entorn del solar municipal de can Rubinat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.