Economia

administracions

Ferran Roquer és el nou director d'Empresa a Girona

Substitueix Christian Serarols en els serveis territorials del Departament d'Empresa i Ocupació a Girona

Roquer destaca els parcs naturals com un valor afegit per a les comarques gironines

Ferran Roquer és des d'ahir el nou director dels serveis territorials del Departament d'Empresa i Ocupació a Girona, en substitució de Christian Serarols, que ha ocupat el càrrec fins ara. Roquer és alcalde de Borrassà des del 2003, i com a conseller de Turisme, Esports i Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va ser un dels impulsors de la Taula de Formació i Treball i també d'Itinerània, una xarxa de senders de qualitat entre les comarques de l'Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès, l'Associació Alt Empordà Turisme i la marca de garantia Producte de l'Empordà, entre altres iniciatives.

Tot i matisant que just ara pren possessió del càrrec, Roquer deia ahir que l'objectiu principal del seu departament i de les noves atribucions serà ajudar a “sortir de la conjuntura actual, activant els mecanismes que faciliten l'activitat mercantil”. En aquest sentit, i referint-se a les iniciatives que va impulsar en la seva etapa al Consell Comarcal, Roquer creu que un dels punts forts de les comarques de Girona són precisament el sector del turisme, i més concretament els parcs naturals: “Les comarques de Girona han d'aprofitar els parcs naturals; aquests són un valor afegit i un factor de diversitat que, en combinació amb el sector empresarial privat, ha de ser generador d'activitat econòmica”, manifesta el nou director.

Roquer va ser president de l'Associació Alt Empordà Turisme, de la marca de garantia Producte de l'Empordà i conseller del consell d'administració del Patronat Turisme Costa Brava Girona. Des del febrer del 2011 i fins ara, va ser director dels serveis territorials de Benestar Social i Família.

LA FRASE

Les comarques de Girona han d'aprofitar els parcs naturals, són un valor afegit pel turisme i l'empresa
Ferran Roquer
Director a Girona d'Empresa i Ocupació

Direcció i administració d'empreses

Ferran Roquer és llicenciat en direcció i administració d'empreses i diplomat en ciències econòmiques. És tècnic tributari, professor associat del departament de dret públic, a l'àrea de dret financer de la Universitat de Girona i professor d'ensenyament secundari en l'especialitat d'economia. És formador de formadors en cursos organitzats pel Departament d'Ensenyament i per l'Institut de Ciències de l'Educació de la UdG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.