Economia

Banc Sabadell culmina la seva integració amb la CAM

La companyia es converteix en el quart grup financer

Un cop feta la reestructuració, tindrà 1.800 oficines

Banc Sabadell va culminar ahir la integració tecnològica i operativa amb la Caja de Ahorros del Mediterráneo, la CAM, de manera que s'ha convertit oficialment en el quart grup financer de l'Estat espanyol, amb un volum d'actius que supera els 164.000 milions d'euros i una xarxa de més de 1.800 oficines. Aquest cap de setmana s'ha fet el traspàs de 1.300 milions de registres d'informació dels clients de la CAM al sistema operatiu de Banc Sabadell, s'han tancat 300 oficines i se n'ha canviat la retolació de 236. A partir d'ara l'entitat operarà exclusivament amb la marca Sabadell CAM al País Valencià i a Múrcia.

Fa un any el Sabadell es va adjudicar en subhasta l'alacantina CAM pel preu simbòlic d'un euro. Des que Brussel·les va donar el vistiplau a l'operació, el procés d'integració s'ha fet en menys de sis mesos. Al mes passat el grup presidit per Josep Oliu va tancar un acord amb els representants sindicals de la CAM per tal de reduir de 1.750 a 1.250 els treballadors que resultin afectats per un expedient de regulació (ERO). En l'acord s'inclouen acomiadaments, prejubilacions i trasllats.

LA XIFRA

300
oficines
són les que s'han tancat aquest cap de setmana i s'ha canviat la marca de 236 sucursals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.