Els treballadors de la fàbrica de mobles Els Plans faran vaga el 9 i el 10 de juliol

Els treballadors de la fàbrica de mobles Els Plans de la Sénia han acordat fer vaga els dies 9 i 10 de juliol. Una mesura de pressió davant el deute que té aquesta petita empresa, de 10 treballadors, amb la plantilla. «L'empresa fa mesos que no paga els salaris a la plantilla», ha denunciat el secretari general de la federació de construcció i fusta de CCOO a les Terres de l'Ebre, Máximo Escolar. Segons el sindicat, Els Plans deu 50.000 euros als treballadors. «El primer pas és que l'empresa reconegui el deute que té amb els treballadors i que aquests reivindiquen els seus drets», ha dit Escolar. De moment, l'única explicació que ha donat la direcció de l'empresa als treballadors és que necessita els diners per adquirir la matèria primera i que la plantilla pugui continuar treballant.

Dilluns de la setmana que ve està previst que es reuneixen als serveis territorials de Treball, representants dels treballadors i de la direcció d'Els Plans. «Esperem que en aquesta reunió l'empresa admeti el deute que té amb la plantilla i adquireixi un compromís sobre el pagament», ha dit Escolar. A més, el secretari de la federació de construcció i fusta de CCOO a les Terres de l'Ebre ha avançat que serà dilluns quan l'empresa de fabricació de mobles els comunicarà quines són les seues perspectives de futur. «Ens dirà si presenta un expedient de regulació d'ocupació o si tanca les portes», ha assenyalat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid
economia

Rebuig frontal a una OPA que es cola en la campanya

barcelona
Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona