Restauradors, pastissers i cellers locals participaran en el Tast Tiana

La vila prepara dissabte a la Catequística la primera mostra gastronòmica i de vins

Tiana és terra de vinyes, però sovint queda eclipsada per la proximitat d'altres municipis del Baix Maresme que tenen més nom en el món del vi. Per donar a conèixer la riquesa vinícola de la vila, l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Serveis Tianencs (Acist) han impulsat el Tast Tiana.

Es tracta d'una proposta que aquest dissabte aplegarà els restauradors i cellers locals. «La idea és ajuntar els productors de vi amb els restauradors i posar en marxa una iniciativa comercial diferent», explicava ahir durant la presentació el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Nolis (CiU). L'objectiu de la trobada, que tindrà lloc a la Catequística, és promocionar els cellers locals. «Els cellers de Tiana són els grans desconeguts fins i tot per la mateixa gent de Tiana», va dir Yehosebà Gel, presidenta de l'Acist. «Tiana té vins de qualitat i cal donar-los a conèixer», va afegir-hi. Així, dels sis cellers que hi participaran, quatre són de Tiana. Vuit restauradors i dos pastisseries locals també seran a la mostra.

Els visitants podran adquirir tiquets de compra dissabte mateix a la zona firal. De manera anticipada, també els podran comprar als establiments Fisio Tiana, Verd és Bo i Espai Ecològic. Els tiquets per a tres degustacions de vins tenen un preu de 5 euros i la degustació de tres tastos de restaurants amb postres val 6 euros.

Activitats paral·leles

La proposta es completa amb la xerrada Cuina al buit, una tècnica màgica i sorprenent, a càrrec del cuiner Toni Botella. A més, dissabte també es presentarà la campanya A casa més, una iniciativa que fomenta el consum del vi de manera responsable i que convida la gent que no s'acabi el vi en un dinar o sopar en un dels restaurants de la vila a emportar-se'l casa per acabar de gaudir-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”