Economia

ECONOMIA

Comencen a vendre el sòl del polígon del Molló

Ocupa 11 hectàrees entre els termes municipals de Móra la Nova i Tivissa

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha començat el procés de venda de les parcel·les del polígon industrial del Molló, als termes municipals de Móra la Nova i Tivissa. L'empresa pública posarà a disposició de les empreses interessades, en el marc d'un procés de concurrència pública, 11 hectàrees de sòl industrial en 12 parcel·les, d'entre 5.000 i 19.000 metres quadrats, a un preu de 41 euros el metre quadrat. També s'ofereix l'opció d'ocupar l'espai mitjançant el dret de superfície, a 0,50 euros el metre quadrat al mes. Els alcaldes que formen el consorci per a la promoció del sòl industrial del Molló s'han mostrat confiats a convertir el projecte en un “referent per la industrialització del territori”.

Per fer atractiva l'operació, l'Incasòl ha flexibilitzat la contractació permetent la venda dels terrenys en els primeres deu anys (una possibilitat no permesa fins aquests moments) i ha ampliat a dos anys el període perquè les empreses comencin les obres i a quatre per a l'execució. A més, ofereix descomptes de fins al 15% per al pagament al comptat, així com fórmules de finançament a deu anys i flexibilització del pagament gradual del dret de superfície. “Volem que es converteixi en un referent del desenvolupament industrial de les comarques del sud de Catalunya”, va dir l'alcalde de Móra la Nova, Joan Manuel Sabanza, que admet que ara l'objectiu “és aconseguir veure'l ple d'empreses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.