Economia

turisme

Impuls al primer càmping de Móra d'Ebre

Es faria al costat de l'N-420 cap a Gandesa i les obres començarien el 2012

Móra d'Ebre impulsa el que seria el primer càmping del municipi i, de fet, el primer del cor de la Ribera d'Ebre, que ara només ofereix equipaments turístics d'aquestes característiques al nord, a Riba-roja, i a prop de la costa, a Tivissa. L'alcalde de Móra d'Ebre, Josep Solé Biosca, va confirmar la fructificació dels contactes amb la promotora del càmping, una firma “de fora de les Terres de l'Ebre”, que pretén instal·lar-lo en una finca a banda i banda de la carretera N-420, a dos o tres quilòmetres en direcció a Corbera i Gandesa. En total, ocuparia unes 14 hectàrees i el projecte integra un restaurant. Inclouria bungalous per a clients regulars i parcel·les d'acampada.

L'empresa hauria encarregat ara la redacció del pla especial urbanístic –que l'Ajuntament haurà de portar a Urbanisme– per poder executar el projecte, però, segons Solé Biosca mateix, ja hi ha hagut contactes informals previs amb la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) que conviden a pensar que “no hi posaran traves”. De fet, segons el govern municipal de la capital riberenca (el PSC i ERC), la finca en qüestió no té cap tipus de protecció de la qual es poguessin derivar restriccions per al que resulta un projecte “molt atractiu” per al municipi, que té un cert dèficit d'oferta d'establiments turístics, un dels arguments que tot just vol explotar CiU, a l'oposició, amb vista a les municipals del 22-M.

Ajuntament i promotora tenen signat un protocol en què el consistori es compromet a facilitar la tramitació del projecte, i, segons les previsions del batlle socialista, si tot va sobre el calendari previst les obres de condicionament del càmping podrien començar l'any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.