Economia

El Consell Agrari de Pego dóna el vist i plau a la guia de control de la mercaderia

El Consell Agrari de Pego ha estudiat la proposta de fer una guia que vol evitar que es produïsquen robatoris al camp i en la que compta amb la coordinació de les administracions municipal, autonòmica i central i els cossos i forces de seguretat locals, autonòmiques i estatals.

Els robatoris en el camp cada vegada són més freqüents. Per a lluitar contra ells la Generalitat Valenciana, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Delegació del Govern s'han posat d'acord per a posar en marxa una guia de control de les mercaderies agrícoles i així intentar tallar els robatoris de fruites o hortalisses al camp.

D'aquesta manera el Consell Agrari dóna el seu suport a implantar aquesta guia de control de la mercaderia agrícola, segur com està que resultarà beneficiosa per als llauradors del poble, però també per a la seguretat del terme municipal en general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.