Economia

Caixa Manresa, oberta a les fusions

L'entitat es declara ara “oberta de mires” per analitzar els “projectes solvents, ser proactius i saber com estan les altres entitats” de cara a afrontar un context delicat per a l’economia catalana

Després del primer projecte de fusió de caixes –Sabadell, Terrassa i Manlleu–, les altres entitats fan diversos moviments per esbrinar quin és el millor posicionament que poden adoptar en un context com l’actual.

Aquest és el cas de Caixa Manresa, que, després d’expressar la voluntat de mantenir-se al marge de qualsevol integració escudant-se en la bona evolució del seu negoci, ara es mostra partidària d’explorar el mercat per prendre una decisió sobre quin és el millor estatus de cara al futur.

Així ho van afirmar a l’AVUI fonts oficials de l’entitat del Bages, que van reconèixer contactes amb la resta de caixes catalanes amb caràcter exploratori per saber la disposició i possibilitats de cadascuna per afrontar projectes en comú. Un cop enllestides aquestes reunions amb els màxims responsables de les caixes, avaluarà si el millor per a l’entitat, per als clients i per al territori és decantar-se per una fusió o si és millor mantenir la independència, segons les fonts esmentades.

Caixa Manresa es declara ara “oberta de mires” per analitzar els “projectes solvents, ser proactius i saber com estan les altres entitats” de cara a afrontar un context delicat per a l’economia catalana.

Ara com ara, l’únic pla de fusió presentat al Banc d’Espanya i al departament d’Economia és el de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu, que, segons els terminis previstos, hauria de cristal·litzar abans de finalitzar aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.