Economia

Corbacho diu que el diàleg social es reprendrà després de festes per arribar a un acord a finals de gener

Assegura que la gent no entendrà que en la situació de crisi actual sindicats, empresaris i govern no puguin seure a negociar

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha assegurat que el diàleg social es reprendrà després de les vacances nadalenques i ha pronosticat que s'arribarà a un acord abans que acabi el mes de gener. Segons Corbacho, "la gent no entendria que en una situació de crisi com l'actual no puguem seure a negociar en una mateixa taula empresaris, sindicats i govern" per trobar una sortida a la crisi.

Segons el ministre, que ha estat entrevistat a TV3, en aquest 2010 es deixarà l'economia en recessió per passar a tenir una economia de creixement. Amb tot, ha remarcat que sortir de la situació actual amb uns grans índexs d'atur serà complicat. Per Corbacho, l'Estat espanyol és on ha crescut més la població activa en els últims anys i per això també és on s'han registrat uns índexs d'atur més importants.

Sobre els resultats de les enquestes de dos diaris que anuncien que el PP supera el PSOE gràcies a la falta de resposta dels socialistes davant la crisi, Corbacho ha assegurat que és "comprensible" que els ciutadans tinguin l'economia i l'ocupació com a principals preocupacions. Amb tot, ha tret importància als resultats de les enquestes assegurant que el que compta és la decisió que prenen els electors que s'acosten als comicis, cosa que no és el cas. A més, ha criticat el PP, del qual ha assegurat que "no està constituint una alternativa creïble a la situació de crisi".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona