Economia

Huguet assegura que encara caldrà assumir un increment de l'atur

Economia

El conseller d'Universitats, Innovació i Empresa, Josep Huguet, ha assegurat avui que encara caldrà assumir un increment de l'atur, que estem davant d'un trimestre o d'un semestre complicat.

Huguet ha dit que, tot i aquesta situació de crisi, hi ha alguns sectors que estan creixent i n'hi ha que tenen possibilitats de creixement, com el de la distribució i tractament d'aigua, el sector hospitalari i farmacològic i el gastronòmic, entre d'altres. Huguet ha dit que el que cal fer ara és ajudar a renovar les empreses dels sectors que tinguin més futur.

Huguet ha admès, en una entrevista al programa Els matins, de TV3, que és possible que algunes empreses, quan vénen períodes com aquests, ho aprofiten per acomiadar treballadors en un nombre més elevat del que seria raonable. "És cert que hi pot haver el risc, a vegades amb mala fe, a vegades per les males perspectives que s'aprofiti la situació" i ha advertit que la negociació és entre els sindicats i les empreses i que el govern el que pot fer i fa és controlar que aquest procés es faci correctament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.