Economia

PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

L’assemblea de l’associació de comerç i negocis del municipi reemplaça la seva gerent i tria per unanimitat els noms de la nova candidatura executiva

L’agrupació de comerç i negocis de Palafrugell, Oohx!gen, ha celebrat l’assemblea general ordinària amb la presentació de la nova candidatura i les votacions per renovar la junta directiva, que està encapçalada per Albert Gómez, que serà el nou president. Completen l’organigrama Joan Cama (vicepresident), Judit Galceran (secretària), Sandra Llausàs (tresorera), Jordi Rubau (vocal) i Maribel Díaz (vocal).

Tots els seus membres són professionals del sector comercial i empresarial de Palafrugell però d’àmbits diferents entre sí; aquesta pluralitat ha de servir per poder donar resposta a totes les necessitats dels associats d’Oohx!gen ja que és una entitat que va molt més enllà d’una associació de comerciants estricta i que té una clara vocació, ja des dels seus inicis, de ser una agrupació empresarial.

La jornada ha estat marcada per un clima molt emotiu ja que representava el comiat de la seva gerent, Verònica Serralvo, al capdavant de l’ens. Serralvo ja havia anunciat uns mesos abans, la seva intenció d’abandonar Oohx!gen per emprendre un nou repte professional. També fou el comiat de Susanna Casademont i David Font, presidenta i vicepresident fins a dia d’ahir. Tant la gerent com l’equip sortint, vol expressar el seu més sincer agraïment a tots els associats per la seva confiança i suport durant el seu mandat.

La seva dedicació i col·laboració han estat fonamentals per a l’èxit de les iniciatives i esdeveniments que s’han dut a terme fins ara. L’assemblea es va desenvolupar en un clima positiu i amb un esperit de col·laboració i compromís amb el futur de l’associació. La nova junta directiva ha estat elegida per portar les regnes d’Oohx!gen durant els propers cinc anys amb el suport unànime dels assistents.

D’altra banda, Serralvo ha estat substituïda per la que ha estat la seva mà dreta fins ara, Fatna Lassmi, persona molt coneixedora del dia a dia d’Oohx!gen i que assumeix el repte de continuar treballant per potenciar-la com un actor clau en el desenvolupament econòmic de Palafrugell.

L’assemblea general també ha permès presentar als seus socis les propostes i el pla d’actuacions per al 2024. El nou equip, junta directiva i gerència, està plenament compromès amb la continuïtat dels èxits assolits fins ara i amb l’impuls de noves iniciatives, mantenint la col·laboració estreta amb l’Ajuntament i l’ Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), perquè consolidin Oohx!gen com a referent del comerç i negocis a Palafrugell i les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA