Economia

TURISME

La Costa Brava fidelitza el mercat turístic belga

Una quarantena d’agents de viatges i una vintena de periodistes i creadors de continguts belgues coneixen l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Ahir dijous, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va dur a terme a Brussel·les una doble acció per promocionar l’oferta turística i les novetats de la destinació per a la temporada del 2024 dirigida a quaranta agents de viatges i una vintena de periodistes i creadors de continguts belgues. També van participar en l’esdeveniment quinze representants d’empreses i entitats turístiques gironines, que van aprofitar el networking previ a la presentació de la destinació, per generar oportunitats de negoci amb els agents de viatges assistents.

L’acció va comptar amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Imma Ballestín, directora del Centre de Promoció Turístic de Catalunya al Benelux, i va finalitzar amb un àpat gastronòmic elaborat amb productes de Girona Excel·lent per part del col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet.

Miquel Noguer comentava que «el turista belga viatja majoritàriament en família al nostre territori i mostra interès per la nostra cultura i l’entorn natural, a més d’apreciar la relació qualitat preu de l’oferta turística». Noguer va remarcar que el mercat belga ha crescut un 15 % en el nombre de pernoctacions a les comarques gironines entre 2019 i 2023, concloent «és un mercat en creixement i de gran valor».

Entre els assistents belgues va destacar la presència d’agències de viatges com Leonard Travel International, Imagine Travel, Jeka, Corallium i Uniglobe Robins Travel, i també de mitjans de comunicació com Travelling News i De Wandelkrant, entre d’altres.

La representació gironina va ser a càrrec de Alàbriga Hotel & Hotel Casa Ana Maria, Elke Spa Hotel, Evenia Hotels, Hotel Ciutat de Girona, Hotel Sa Punta, Hotel Terraza, Hotels CMC, Park Hotel San Jorge by Escampa Hotels, Sallés Hotels, Pola Giverola Latroupe Resort i les oficines de turisme de Calonge - Sant Antoni, Begur, Lloret de Mar i Figueres.

Provisionalment, de gener a octubre de 2023 el turisme belga ha estat el cinquè mercat internacional en importància per a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb 254.468 turistes que van generar 1.067.126 milions de pernoctacions. Aquest esdeveniment promocional és una de les darreres accions que es durà a terme a Bèlgica durant l’exercici 2023, d’acord amb el Pla d’Accions de l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA