Economia

Weprefereat fa menús saludables per a empreses

Marc Almeda i Marco Romaniello van crear Weprefereat a Girona fa dos anys amb la intenció d’oferir un servei d’entrega de plats i menús saludables i nutritius per a empreses. Cuinen totes les comandes el mateix dia que s’han de distribuir i a la seva carta hi ha nombroses opcions de menjar saludable i nutritiu, que van dels 7 als 10 euros, segons es triï un plat o un menú.

Els dos joves fundadors treballaven a les oficines d’una firma de mobles a Girona quan van trobar a faltar un servei que els facilités un menú setmanal sa, nutritiu, a bon preu i, sobretot, a punt per menjar a la feina. Així es va començar a gestar Weprefereat el 2021, una jove empresa que a hores d’ara ja disposa d’obrador a Girona, Barcelona i Madrid, als quals s’hi suma una franquícia a Múrcia, un equip de tretze professionals, més d’un centenar d’empreses associades i més d’un miler de treballadors com a clients.

“El model de negoci és B2B2C, és a dir, nosaltres contactem amb les empreses, normalment a través del departament de recursos humans. En cas que interessi el nostre servei, aquest departament comunica als seus treballadors la possibilitat que tenen de poder encarregar el dinar. Per això som un negoci B2B però també B2C, perquè el client final és el treballador”, explica Almeda.

Weprefereat ofereix bols mediterranis i poke, amanides, plats i menjar vegà. Ara començaran a crear una nova línia de curris i altres menges mediterrànies. L’empaquetat és sostenible i, si es vol, també reutilitzable, i la logística també intenten que sigui “al més sostenible possible”, diu Almeda. Pel que fa a l’expansió, aviat obriran mercat a València, Bilbao i potser també a Saragossa, i tenen prevista una segona ronda d’inversió de 200.000 euros per al primer trimestre de l’any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona