Economia

A la Garrotxa els calen restauradors

Els ERTO buiden els restaurants de personal, que ha buscat feina a la indústria

DinàmiG farà de mediador

El sector de l’hostaleria de la Garrotxa necessita incorporar personal de manera urgent i ha fet un crida pública als interessats a treballar en aquest sector a través de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa amb el suport de l’àrea d’ocupació de l’Agència d’Innovació i desenvolupament de la Garrotxa. I és que han perdut molt de personal arran dels efectes de la crisi de la Covid-19 amb la reconversió i la inserció de treballadors i treballadores afectats per ERTO en altres àmbits laborals, sobretot a les indústries alimentàries de la comarca.

L’associació remarca que, tot i que es valorarà molt positivament disposar d’experiència prèvia, no és un requisit imprescindible i es tindrà en compte principalment l’interès, la motivació i la disposició per aprendre l’ofici i també tenir disponibilitat per treballar els caps de setmana. L’entitat creu que pot ser una bona oportunitat tant per a estudiants, que ho puguin veure com una feina d’estiu, com també per a aquelles persones que tinguin intenció d’estabilitzar-se en un sector clau a la comarca que ofereix possibilitats de projecció i consolidació professional.

Els tècnics de l’àrea d’ocupació de DinàmiG seran els encarregats de fer arribar els currículums a les empreses d’hostaleria que hagin publicat les ofertes de feina corresponents al web de DinàmiG. Paral·lelament, per arribar al màxim de possibles candidats i candidates, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa promourà entre els seus establiments associats que es faci ús d’aquest web per fer difusió de les seves vacants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona