Economia

ESTAts unIts

Gates, investigat per la direcció de Microsoft per una relació amorosa

Bill Gates va deixar la junta de Microsoft després de ser investigat sobre una relació sentimental amb una empleada, segons ha publicat The Wall Street Journal. La junta directiva va encarregar una investigació a un bufet d’advocats a finals del 2019, arran d’una carta en què una enginyera assegurava que havia tingut un afer, feia anys, amb el fundador de Microsoft.

Alguns dels membres de la junta van considerar inapropiat que Gates es mantingués en el càrrec, però abans que s’acabés la investigació, ell va optar per deixar-lo, el 2020. Un portaveu de Gates va reconèixer l’existència de l’“afer” entre l’empresari i una empleada ara fa quasi vint anys que, segons va assegurar, va acabar “amigablement”, tot i negar alhora que la seva marxa de la direcció de l’empresa que va fundar “no va estar relacionada de cap manera amb aquest assumpte”, segons explica aquesta font al diari nord-americà. De fet, aquest portaveu ho relaciona indirectament amb l’interès de Gates “per passar més temps en la filantropia que havia començat anys abans” en la fundació que comparteix amb la seva esposa Melinda, i que és una de les organitzacions benèfiques més importants del món, amb uns fons d’uns 50.000 milions de dòlars.

Els Gates van anunciar, a principis d’aquest mes, que es divorciaven després de 27 anys de matrimoni. Els termes del divorci no s’han fet públics, però les xifres del patrimoni a repartir són astronòmiques: el d’ell és d’uns 133.000 milions i el de Melinda, de 70.000 milions. El Journal també apunta que una de les qüestions que hauria precipitat la ruptura va ser la relació que mantenien Gates i el financer Jeffrey Epstein, que es va suïcidar a la presó el 2019, mentre esperava judici per pederàstia. També el The New York Times va publicar, el cap de setmana passat, que Gates va desenvolupar “una reputació sobre conductes qüestionables en ambients de feina”, tot buscant relacions amb dones que treballaven a la fundació o a Microsoft”, cosa que el seu portaveu ha negat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA