Economia

Fiporc s’adapta a la Covid i es farà en línia

La vuitena edició de fira gastronòmica de Riudellots de la Selva, Fiporc, tindrà lloc dissabte i es farà en línia per adaptar-se a la situació actual de la Covid-19. Hi participarà el mediàtic cuiner Marc Ribas, que prepararà en directe uns peus de porc i un arròs. La demostració de la cuina es farà des del Foodlad del municipi i es podrà seguir per TV Girona i pel canal Youtube de l’Ajuntament. Per poder seguir els passos de la recepta des de casa s’han donat a conèixer els ingredients entre la població.

La fira també inclou una demostració d’especejament del porc i l’elaboració d’una coca de greixons.

A Riudellots les empreses càrnies creixen, segons explica l’alcaldessa, Montserrat Roure, i sacrifiquen uns 30.000 porcs l’any. Donen feina directa a aproximadament 3.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El turisme frega els nivells prepandèmia a l’agost amb 2,5 milions de viatgers

Barcelona

Lleida reforça l’aposta pel model de bioeconomia

LLEIDA

L’encariment de l’energia amenaça el 25% de les pimes

barcelona

Riudellots vol engegar la primera àrea de promoció empresarial l’any vinent

RIUDELLOTS DE LA SELVA

Atorguen el premi Arjau d’Honor a Ferran Adrià

Roses

Abitare Kids inaugura la ‘boutique’ més gran d’Europa

Barcelona

La meitat de les pimes catalanes, en “risc de viabilitat” per l’encariment de l’energia

Barcelona

Els preus dels carburants continuen a la baixa

Barcelona

Sánchez Llibre es mostra “convençut” que la Generalitat acabarà bonificant l’impost de patrimoni

Barcelona