Economia

Empordàlia i nou petits productors s'alien per potenciar la venda directa de productes artesanals

La cooperativa ha reformat i modernitzat la botiga de Vilajuïga

L'Empordà a la Taula és una aliança de marques de l'àmbit agroalimentari que neix amb el «ferm compromís de ser un referent de l'alimentació empordanesa d'alta qualitat amb component artesanal». «En un mercat cada vegada més competitiu, els petits productors han de compartir esforços per projectar la seva tasca artesanal», diuen. La iniciativa té un doble objectiu: d'una banda, atraure els compradors «que valoren les marques i aprecien la nostra terra» i, de l'altra, fidelitzar «tots aquells consumidors que tenen interès en els productes de qualitat».

L'aliança està formada per deu productors: Can Carriot, de Palau-saverdera, especialitzada en salses i cremes naturals; Mas Marcè, de Siurana d'Empordà, elaboradora de formatges i productes derivats de la llet d'ovella; El Graner, de Vilafant, embotit; Can Bech, de Fontanilles, figues confitades i melmelades; Just Married, de Palamós, menjars preparats; Aigües de Vilajuïga; Anxoves Solés, de l'Escala; Forn de Pa Giró, de Fortià; Ànec de l'Empordà, de Serra de Daró, i Empordàlia, de Pau, productora de vins i olis.

En el decurs de la presentació d'aquest nou espai, el gerent d'Empordàlia, Simón Casanovas, va assegurar que l'èxit de la gastronomia de les comarques gironines és degut, en gran part, «a la paciència de pescadors, pagesos, carnissers, forners i tothom que es dedica a transformar els productes de la terra».

Aquest nou espai també estarà destinat a tastos, degustacions, presentacions, exposicions i visites turístiques, entre altres activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona