El sector turístic de l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip es promociona a internet

Un total de 22 empreses –15 de l'Hospitalet de l'Infant, 4 de Tivissa i 3 de Pratdip–, participen del projecte d'implantació d'eines per a la gestió del coneixement en el sector turístic. Els hotels, cases rurals, apartaments i càmpings d'aquests tres municipis estaran presents a internet i tindran més fàcil accés a la informació sobre el sector mitjançant un portal web en què quedaran registrades dades com el nivell de satisfacció dels visitants, el perfil de clients, dades sobre l'ocupació dels allotjaments, etc., i que després podran consultar i comparar. És previst que aquesta eina informàtica es pugui posar en marxa durant el període de vacances de Setmana Santa, i per això en qüestió de dies l'empresa Tea Cegos Consultor oferirà a cadascuna d'aquestes empreses que s'han adherit al projecte una sessió de consultoria perquè aprenguin a fer servir aquest nou recurs informàtic. No obstant això, els establiments disposaran d'un telèfon de contacte en el qual podran fer qualsevol consulta sobre l'ús d'aquesta eina.

La iniciativa està inclosa dins una de les línies d'actuació del projecte IDEMO (innovar en la diversificació econòmica mancomunada per l'ocupació), i en què la Mancomunitat d'Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), formada pels municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, fa temps que treballen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona