Economia

turisme

Es posa en marxa la plataforma Gavarres 365

Es tracta d'un dels projectes guanyadors del premi Carles Rahola 2017

Amb l'objectiu de realçar tot el que s'amaga a les Gavarres i la seva àrea d'influència, ahir es va posar en marxa la plataforma informativa multimèdia Gavarres 365 . Així ho va explicar Marc Sureda, un dels cofundadors del projecte, juntament amb la també periodista Elena Trullàs i els fotoperiodistes Jordi Ribot i Joan Castro. Gavarres 365 va ser el projecte guanyador del premi Carles Rahola 2017 en la categoria de millor projecte sobre comunicació periodística i va ser presentat ahir al matí a la seu del Col·legi de Periodistes de Girona amb la presència del president d'aquesta organització, Joan Ventura, i del president i del gerent del Consorci de les Gavarres, Fermí Santamaria i Oriol Armet, respectivament. “Es tracta d'un repte, i esperem que ens ajudi a conèixer una mica més aquesta zona”, va dir Ventura, que també formava part del jurat que va premiar el projecte.

Rutes, recomanacions, notícies, establiments, previsió meteorològica en aquest territori concret i esdeveniments relacionats amb el patrimoni de les Gavarres es poden trobar en aquesta plataforma, que es finança amb patrocinadors que vulguin promocionar-s'hi. També està oberta als ajuntaments vinculats a aquest territori –una vintena–, perquè difonguin les seves informacions, segons va explicar el fotoperiodista Jordi Ribot, recordant que “tota l'anella de les Gavarres és un teixit econòmic important”.

El fil conductor del projecte gira al voltant d'un ocellet, batejat amb el nom de Piulet –ideat per Joan Castro–, que habita a les Gavarres i que cada dia es passeja pels pobles i paratges de la zona descobrint indrets per visitar i activitats per fer. Així, per exemple, tan bon punt es va estrenar la plataforma, es mostrava a través d'un vídeo una ruta fins al puig d'Arques. Com a recomanacions, es proposava també una visita a Sant Mateu del Montnegre i entre les activitats destacades, per exemple, la propera fira de cervesa artesana de Quart i els tastets de cuina casolana a Santa Cristina d'Aro.

La presentació de Gavarrers 365 també va incloure la col·laboració del celler gavarrenc Ecoccivi, de Sant Martí Vell, que va oferir un tastet dels seus productes als assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona