Economia

L'oferta de turisme actiu, cultural i enogastronòmic gironí, a Fitur 2017

Els representants gironins es reuniran amb companyies aèries i ferroviàries, operadores de viatges, portals de viatges i mitjans de comunicació

El turisme actiu, cultural i enogastronòmic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona és el principal reclam per als visitants professionals i públic final de la fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, que es va inaugurar ahir i que es durà a terme fins diumenge.

Els municipis de Girona, Lloret de Mar, Blanes i Puigcerdà, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, difondran entre els visitants l'oferta turística global de la destinació. Durant aquests dies també es donaran a conèixer les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2017, a més de destacar la commemoració de l'Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat a la demarcació de Girona, la celebració de la segona edició del Mes de la Cultura al novembre, la tercera edició del Festival Ennatura't, la quarta edició del Festival del Vi, Vívid, i la programació de festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

En la primera jornada de Fitur, el Patronat de Turisme va organitzar la segona edició de la presentació exclusiva de la destinació adreçada a deu directius d'empreses operadores de viatges, allotjaments i organitzadores d'esdeveniments espanyoles, entre les quals hi ha Logitravel, Rumbo.es, Turisferr Viajes, Muchoviaje.com, Viajes El Corte Inglés, B the Travel Brand, Destinia, Pangea i Nautalia. També hi van assistir el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Pere Vila, i el director general del patronat, Ramon Ramos.

La presentació va tenir lloc en el decurs d'un dinar elaborat sobre la base de la cuina gironina. En les tres primeres jornades adreçades a professionals, els representants gironins es reuniran amb una trentena de professionals, representants de companyies de transport aèries i ferroviàries, empreses operadores de viatges –Thomas Cook, Tez Tour, Sundio Group–, portals de viatges –Kamaleon, Locatur, Tripadvisor–, empreses organitzadores d'esdeveniments i mitjans de comunicació, amb la voluntat d'establir-hi relació i estudiar propostes de col·laboració i projectes a desenvolupar.

LA FRASE

A la fira hi han assistit els municipis de Girona, Lloret, Blanes i Puigcerdà, juntament amb el patronat
Patronat de Turisme

LA XIFRA

10
operadors
de viatges, allotjaments i organitzadors d'esdeveniments es van reunir ahir amb els gironins.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona