Economia

Suma obre quatre supermercats a Andorra

General Markets Food Iberica continua l’estratègia d’expansió per a la seva marca Suma amb l’obertura de quatre supermercats Suma Express a Andorra. Aquests establiments, els primers de la companyia al país, són en estacions de servei de les localitats de Sant Julià, Santa Coloma, Encamp i el Tarter. Els quatre centres Suma Express d’Andorra donen feina a vuit persones (dos en cada establiment) i tenen un horari d’obertura de dilluns a diumenge de 7 a 22 h, amb les seccions habituals de xarcuteria i snacks i refrescs en lliure servei i fleca assistida.

L’empresa, amb seu a Vilamalla, és la líder del sector majorista de la distribució alimentària a l’Estat espanyol. Amb un volum de negoci de més de 1.100 milions d’euros i més de 2.500 treballadors, la companyia centra la seva activitat majorista en la seva línia de 73 cash&carry Gros Mercat, situats en dotze comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió FoodService; en la línia d’exportació Export i en la venda a l’engròs a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. GM Food Iberica disposa també d’una cadena de més de 600 supermercats amb les marques Suma, Proxim i Spar. Suma té una extensa llista formada per més de 10.000 referències, més de 1.600 de marca pròpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia