cultura

Concerts

Gastronomia i cultura a la Selva de Mar

Pascal Comelade i Lionel Limiñana, dos DJ d'excepció, actuen demà al Celler de la Selva

El nou restaurant ofereix una gran varietat de productes de la Catalunya del Nord i del Principat, a més d'exposicions i concerts

Pascal Comelade i Lionel Limiñana, dos DJ d'excepció, seran els protagonistes, demà dissabte a les 20 h, d'una nit musical a El Celler de la Selva. És una iniciativa d'aquest nou restaurant de la Selva de Mar que vol proposar més enllà de menjar, ja que també s'hi fan exposicions, concerts, o venda de vins i productes que es poden consumir al local. El Celler de la Selva ja era un restaurant i va ser reobert el desembre passat per la parella formada per Christine Campadieu i Dimitri Chateau, procedents de Cotlliure, on ja portaven un local amb aquesta mateixa filosofia. Les propostes d'El Celler són locals més enllà de la gastronomia, també amb voluntat de fusionar els productes de la Catalunya del Nord i del Principat de Catalunya. Per això ofereixen vins, cerveses i artesania procedents dels dos costats de la frontera. Ara, el nou restaurant ofereix productes totalment locals amb una barreja de cuina catalana i japonesa, ja que Chateau és mestre de sushi. Campadieu explica que el nou restaurant ha rebut una resposta molt bona ja que es tracta d'una cuina “fina, creativa i senzilla”. A més, també ofereixen còctels creatius com el gintònic Mar d'Amunt, de ginebra Nut amb gamba vermella de Roses, o el Bloody Jordi, amb garota sobre un llit de gel, vodka i tomàquet. Per tal de llançar aquesta proposta de local polifacètic, han inaugurat les activitats amb una exposició de pintures i escultures dels artistes residents a l'Empordà Carles Bros i Xavier Raventós. Actualment el local està obert de dijous a diumenge, i a partir de Setmana Santa es preveu obrir cada dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia