cultura

Acousters presenta el seu nou disc a Cassà

El grup tocarà avui les cançons de ‘De primavera i ràbia' en el cicle Solfejant

El grup de pop Acousters presentarà avui el seu nou disc, De primavera i ràbia, en un concert que tindrà lloc al pati de Can Trinxeria de Cassà de la Selva, en el marc del cicle Solfejant (22.15 h, 5 euros). Enregistrat als estudis Sound Club de Salt, amb la producció de Lluís Costa –que ja va treballar amb Acousters en el seu debut–, inclou dotze cançons i algunes col·laboracions especials: Xavier de la Iglesia, de Blaumut, participa en el tema La maleta, i la secció de corda dels alumnes del Conservatori del Liceu, en la cançó Roses en un prat.

Marta Pérez, veu; Albert Ramos, baix; David Abad, guitarres; Carles Camós, teclats, i Gerard Parés, bateria, són Acousters, un grup que ha repetit en aquest segon treball l'experiència del micromecenatge a través de la plataforma Verkami.

“Acousters van començar explorant les emocions a través de la música, i continuen indagant, ara, però, deixant a un segon terme la quotidianitat i la frescor sonora tan presents en el seu primer disc. Acousters s'han explorat, han crescut, i sense perdre la seva essència inicial de proximitat i calidesa, s'han trobat en un so que desprèn una energia més dura, amb un disc amb sentiments menys ingenus, més foscos i més explosius”, s'afirma en el full promocional de De primavera i ràbia, un disc que també presentaran en directe dimarts vinent a la localitat italiana de Lama del Peligni, gràcies a un intercanvi amb Cervià de Ter, promogut pel programa comunitari Europe for Citizens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia