cultura

El pianista Marc Heredia porta la música a Cervià

El jove solista oferirà avui el concert inaugural de la quarta edició d'aquest festival que se celebra al monestir

El pianista Marc Heredia serà l'encarregat d'inaugurar avui el Festival de Música del Monestir de Cervià, que aquest any arriba a la quarta edició. L'actuació de la soprano Elena Copons i el pianista J. Armengol (2 d'agost), i el concert que oferiran el Quartet Gerhard amb Pau Codina (9 d'agost) completen la programació d'aquest festival especialitzat en música clàssica que organitzen conjuntament Ibercamera i Cervià Antic.

En el recital d'avui (21.30 h), Marc Heredia interpretarà obres de Beethoven, Chopin, Scriabin, Wagner i Liszt. Premiat en nombrosos concursos nacionals i internacionals, va iniciar els seus estudis de piano a l'edat de tres anys amb la professora Trini Ramírez i va continuar la seva formació amb Cecilio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu, on va concloure el grau superior amb la màxima qualificació.

En el concert del dia 2 d'agost s'oferiran peces de Haydn i Mendelssohn, i en el del 9 d'agost s'interpretarà un quartet de Beethoven i un quintet per a cordes de Schubert.

Els concerts tindran lloc al monestir romànic de Santa Maria de Cervià, al Gironès. Les entrades es poden adquirir a través del web www.cerviaantic.cat. Els preus són de 12 euros per concert, amb la possibilitat d'adquirir abonaments per 28 euros, i amb descomptes del 50% als menors de 25 anys.

Durant els concerts, es farà el sorteig d'un abonament per a dues persones per a la vuitena temporada d'Ibercamera a l'Auditori de Girona 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia