El Petit Ésdansa de les Preses fa rècord amb 460 nenes i nens

El Petit Ésdansa es clou demà amb una participació de rècord de 460 nenes i nens –se n'hi havien previst 360, però la demanda s'ha disparat–. Són els tallers de música i de dansa del Festival Internacional de Música i Dansa de les Preses, destinats a nenes i nens de 3 a 12 anys.

Aquests tallers els imparteixen integrants d'alguns dels grups estrangers que actuen a l'Ésdansa. Cada jornada, fins avui, s'ha acabat amb un concert i un ball, a càrrec de Set de Folk. Demà al matí, el Petit Ésdansa durà a terme l'última activitat amb la confecció d'un cavallet de pal, amb el qual els participants podran participar en el Festacarrer de mulasses i cavallets de diumenge.

La Trobada de Cantadors i Sonadors va encetar ahir el festival. Hi van participar 3 de Xauxa i Marta Rius i Les noves dones de la bella cançó.

Els plats forts del festival són l'estrena de l'espectacle Aigua, produït pel Cercle de Cultura Popular i Tradicional Marboleny, de Mirna i Xavi Múrcia (22.00 h, al recinte Ésdansa) i l'espectacle de demà al vespre amb participació internacional (22.00 h, al recinte Ésdansa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.