cultura

art

La Fundació Valvi posa en diàleg Biarnès i Curto

Els dos artistes inauguren avui una exposició que confronta ceràmiques i fotografies que potencien la percepció íntima dels objectes i el paisatge

El ceramista Emili Biarnès (Barcelona, 1959) i el fotògraf Josep Curto (Banyoles, 1971) inauguren avui (20 h) a la Fundació Valvi de Girona una nova exposició del cicle Duets en què posen a dialogar peces ceràmiques i fotografies que tenen en comú una aproximació a l'objecte i al paisatge des de l'intimisme i el despullament de tot element superflu.

En aquest sentit, Biarnès, establert a Cervià de Ter des del 1991, presenta unes escultures objecte, a partir de la seva investigació amb el forn de flama invertida, que l'espectador podrà relacionar amb la geologia o fins i tot l'arqueologia, encara que són sobretot representacions possibles de la immaterialitat de la memòria, la identitat o els vincles. El banyolí Josep Curto, per la seva banda, retorna al paisatge viscut des de la infància en una sèrie d'imatges que, sense trucatges, ofereix una mirada insòlita, entre simbòlica i intimista, dels paratges més coneguts de l'estany. L'exposició, que s'inaugura aquest vespre amb una acció artística a càrrec de Rosa Casas, estarà oberta a la Fundació Valvi fins al 5 de gener del 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.