cultura

Festival Que corri la veu a partir d'aquest dissabte

Desenes d'actuacions animaran els Alts Cantons durant dues setmanes

Aquest dissabte 7 d'abril comença el festival Que corri la veu. Situat en la zona dels Alts Cantons -Conflent, Cerdanya i Capcir-, aquest festival és el primer que organitza la cooperativa cultural Terre de Paroles. Aquesta entitat, basada a Campome al Conflent, vol ser una eina cultural al servei d'aquestes subcomarques nordcatalanes.

Els seus objectius principals són el manteniment de la cultura popular i l'animació del seu territori així com la defensa i la transmissió de les llengües i cultures minoritàries. Per això, en aquesta primera edició del festival, s'ha convidat varis companyies o grups occitans.

El festival es situara bàsicament en quatre llocs diferents, a la Guingueta d'Hix el dissabte 7 d'abril amb Paraules de Dones i a Santa Llocaia del 10 al 12 per un festival dedicat a la mainada amb contes, titelles, teatre, música i circ. El festival continua a Campome els 13 i 14 amb dos dies d'actuacions eclèctiques a l'«Envelat de les Arts Narratives i Músiques Populars» i el cap de setmana següent, els 20 i 21, a la bastida d'Oleta per dos dies de concerts de «Músiques actuals» en un envelat de 1500 places.

La programació inclou un gran nombre d'artistes, companyies o grups catalans del nord com del sud i de grups occitans entre els quals podem esmentar el fotògraf Paul Delgado, la contaira Thérèse Canet i el trobador bèrber Hamed Bouzzine, Ramon Gual Jr i Henriette Torrenta, els grups De Calaix, Mazoni, Pepet i Marieta, Llamp Te Frigui o Raph Dumas i les Primaveras.

Restauració, begudes i aparcament a cada lloc d'espectacle.

Informacions i tarifes a: www.terredeparoles.coop

Tel.: 06 22 67 27 36



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.