cultura

La Cerdanya melòmana

El 30è festival de música Vila de Llívia posa l'accent en Vivaldi, Mozart i Bach, entre el 9 i el 19 d'agost

Entre els intèrprets hi ha Claudi Arimany, la Camerata Amsterdam i
Ute Beckert

Fidel a la seva cita estiuenca amb els amants de la clàssica d'arreu del país, el festival de música Vila de Llívia es disposa a oferir la seva trentena edició. Seran sis concerts, repartits entre el 9 i el 19 d'agost, amb un repertori i uns intèrprets a l'altura del prestigi que s'ha forjat el festival cerdà, dirigit per Josep Vinyet.

El dia 9 Claudi Arimany (flauta) i Claudio Bertagnini (violí) interpretaran, entre altres peces de Vivaldi, Les quatre estacions. El dia 11 es proposa un concert de gospel, a càrrec de l'American Spiritual Ensemble. Serà la quarta vegada que aquesta formació de 25 músics, dirigits per Everett McCorvey, actua al festival de Llívia. Pel dia 13 s'ha programat un recital de lied a càrrec d'Ute Beckert (soprano) i Frank Wasser (piano). Interpretaran temes de Mozart, Schubert, Mendelssohn, Schumann, Txaikovski i Mompou. El quart lliurament del festival (dia 15) està reservat a The Hortus Musicus Academic Quartet, d'Estònia, que oferirà dos quartets de Mozart i unes sonates d'església del mateix compositor. Serà una bona oportunitat per comprovar la sonoritat de l'orgue de l'església parroquial de Nostra Senyora dels Àngels, on tindran lloc tots els concerts. Pel dia 17 s'ha previst l'actuació de l'Orquestra de Cambra de Berg (Txèquia). En la segona part interpretaran La mort i la donzella, de Schubert, però en versió per a orquestra de Gustav Mahler. L'última actuació (dia 19) està dedicada a Johann Sebastian Bach. La Camerata Amsterdam, amb el violinista rus Valentin Zhuk al capdavant, oferirà quatre dels seus cèlebres concerts de Brandenburg. Tots els concerts començaran a les deu de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.