cultura

patrimoni

Comencen les obres al castell de Vilopriu

La reforma val 800.000 euros i va set mesos més tard del que es va dir

Les obres del castell de Vilopriu ja han començat i van amb força retard, uns set mesos, ja que es van adjudicar a mitjan febrer a dues empreses que formen una UTE, una unió temporal d'empreses. Les obres tenen un pressupost d'uns 800.000 euros i s'han de fer amb un termini de més o menys dos anys.

Dilluns passat es va instal·lar una estructura de formigó per a la grua, que es col·locarà quan sigui necessària. Aquesta estructura per a la grua i les finestres exteriors, ara desmuntades, són els senyals més visibles que s'hi està treballant intensament. Segons l'alcalde, Fermí Pi, es posaran tanques perimetrals a l'edifici per impedir que algú es faci mal. L'escala de l'entrada serà el primer que vagi a terra donada la perillositat pel seu estat.

El castell de Vilopriu acollirà unes noves oficines per a l'Ajuntament, una sala de reunions per a les entitats locals i un espai per a joves. Les obres van haver d'esperar que el Bisbat hi donés el vistiplau, ja que afectaven part de la sagristia de l'església. L'alcalde ja va preveure al febrer que l'import pujaria més, ja que s'hi haurien d'afegir annexos. De moment s'ha habilitat un espai a la banda nord de l'edifici per a l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.