Música

La Ludwig Band publicarà el tercer disc a la tardor coeditat amb el segell de Manel

L’àlbum es titula ‘Gràcies per venir’ i potencia “l’esperit coral de la banda” amb sonoritats més roqueres

La Ludwig Band publicarà el seu tercer disc ‘Gràcies per venir’ a principis d’aquesta tardor. Han creat el disc en menys d’un any i poc després d’uns mesos d’aturada, des del desembre de l’any passat amb el ple a la Sala Apolo. La discogràfica destaca que l’àlbum “potencia l’esperit coral de la banda” amb uns arranjaments que “s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades”.

Aquest nou disc es publicarà en una coedició entre The Indian Runners, el segell que sempre els ha acompanyat, i Ceràmiques Guzmán, el segell de Manel, que fins ara no havia editat cap altre grup. En una piulada, el grup els Manel ha assegurat que han optat per editar-los perquè escriuen “la mena de cançons que ens agraden”.

Abans que surti el disc, el grup presentarà les cançons en tres jornades especials. L’estrena serà a l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, seguirà dins del Festival Grec i conclouran els concerts de presentació al Tingladu de Vilanova i la Geltrú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia