Arts escèniques

Banyoles ja té enllestida l’oferta cultural per a la tardor

Al teatre, l’auditori de l’Ateneu, la Factoria de les Arts, la biblioteca, Can Terradas i als museus de Banyoles es podrà assistir, aquesta tardor, al voltant de 125 activitats de disciplines i gèneres molt variats, amb l’objectiu d’arribar a tota mena de públics. Si ens fixem en noms coneguts, destaquen el cantautor Cesk Freixas, que presentarà a la ciutat Direm nosaltres, el seu nou disc; l’actriu Àurea Márquez, que és una de les monologuistes de M’hauríeu de pagar; el fotògraf Gervasio Sánchez, amb una exposició d’instantànies de Sarajevo durant la guerra de Bòsnia, i la cantant de flamenc contemporani Alba Carmona.

Per la seva banda, Cor de Teatre tornarà a representar Scrooge i, amb motiu de la festa major, s’estrenarà una nova producció de Cultura Banyoles, Un mort a can Puig, sota la direcció de l’actriu banyolina Andrea Portella. No serà aquesta l’única comèdia de la temporada de tardor banyolina, ja que també s’ha previst Monopoli, bastida a partir del text amb què Mar Monegal va guanyar el combat de dramatúrgia de Temporada Alta de fa dos anys.

En col·laboració amb l’àrea de Benestar Social, i com a activitat de l’Any de la Diversitat Ets Tu –dedicat, aquest any, al tema de la salut mental–, es representarà Pòsit, de Meri Yanes, una reflexió en clau d’humor sobre els cuidadors de les persones amb demències.Per primer cop, les entrades per a les activitats dels museus es podran adquirir a través de cultura.banyoles.cat, tal com ja passava amb la resta d’espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia