Art

Nit d'Art

Tres nits per viure l’art a Cadaqués

Vint-i-dues galeries, tallers i espais d’artistes s’obren al públic avui, el 19 d’agost i el 16 de setembre, a la Nit d’Art

Un total de 22 galeries, tallers i espais d’artistes obriran les seves portes al públic de les 19 h a la mitjanit, tant avui com els dies 19 d’agost i 16 de setembre, dins la Nit d’Art, organitzada per Bonart Cultural amb la col·laboració de la Galeria Marges-U, la parròquia de Santa Maria de Cadaqués i l’Ajuntament. La Nit d’Art, una proposta que vol ser “el tret de sortida a la temporada artística estiuenca cadaquesenca”, s’inaugurarà oficialment avui a les 19 h a l’església de Santa Maria, on després d’uns parlaments de l’organització tindrà lloc la performance Trànsit, de les artistes Rosa Brugat i Alicia Cayuela. En aquesta performance, Brugat i Cayuela qüestionen “un dels grans enigmes” de la humanitat (“on van les ànimes dels artistes quan es moren?) a partir de “la trobada de dues artistes a l’espai immaterial de trànsit per ser classificades”. Després de la performance, hi ha la possibilitat de fer una visita guiada per les 22 galeries, tallers i espais: Galeria Cadaqués-Huc Malla, Mini Print Galeria Fort, Patrick J. Domken, galeria Iturria, galeria Marges-U, Maria Ekengren, Estudi Sbarbaro, Dymaya & Company-Maya Cusell, Gemma Ridameya Angulo, Tu&Jo, expo Dalí Cadaqués, galeria Richard Vanderaa, Bernd Block, Blanco Mora Art, Paz Vieyra, Jewels, Fish&Fish Gallery, Espai Tony Keeler, Espai d’Art Gallardo, Santa Rita Cadaqués, Suse Stoisser, artista, Jordi Baró i Patricia Sicardi.

La Nit d’Art mostra el dinamisme de l’escena artística cadaquesenca, que recentment ha incorporat una nova seu de la galeria Richard Vanderaa. El cartell de la Nit d’Art 2022 és obra de Gustau Carbó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia