Música

Ha tornat a sortir el sol

La nova edició de Canet Rock ha tornat aquest any amb les entrades exhaurides i sense restriccions per la covid-19

“Aquest any Canet de Mar, per fi, ha vist veure sortir el sol com abans”

Calor, música, nervis i ganes de normalitat. El Canet Rock ha tornat aquest any carregat d’artistes, novetats i molta energia. Durant tota la nit s’han pogut palpar el nervis, tant del públic com dels artistes, pel fet de poder viure el festival amb normalitat. D’aquesta manera, amb ganes de poder gaudir dels concerts sense restriccions ni mascaretes, Canet de Mar, per fi, ha vist veure sortir el sol com abans.

El festival, que es va celebrar per primer cop el 1975, va ser dels pocs que l’estiu passat es van poder dur a terme, ja que les restriccions per la covid-19 van afectar l’oci nocturn durant les següents festes. Aquest 2022, però, el virus ha afectat la programació en l’últim moment: tal com ha declarat el festival hores abans d’obrir les seves portes, el Dj OGT no ha pogut actuar per positiu en covid. Al seu lloc, però, l’ha substituït MON Dj, que s’ha encarregat d’amenitzar els moments amb música entre concert i concert.

Aquest any, Ginestà ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida al festival de Canet de Mar. La banda formada pels germans Serrasolsas ha presentat el seu nou disc Suposo que l’amor és això a la seva primera vegada al Canet Rock, on han donat la benvinguda al públic que ha anat arribant al festival durant la tarda.

Tot seguit, s’ha ballat a ritme de Balkan Paradise Orchestra, el grup format per deu noies que es va formar el 2015. Amb una actuació dinàmica, energètica i plena de magnetisme, s’han posat el públic del festival a la butxaca des del primer moment. Les noies han desprès vitalitat en un número potent i reivindicatiu damunt l’escenari. El concert ha acabat amb el crit “la masovera s’ha alliberat!” tot contagiant el seu moviment al públic. Marcel i Júlia han estat els següents a cantar, i han volgut posar l’accent en la lluita contra el canvi climàtic. En aquesta mateixa línia, el seu últim disc, anomenat En òrbita, parla de l’amor i la natura a través d’una relació molt estreta amb el medi ambient i el moviment ecologista, lluita que tenen molt present cada cop que pugen a l’escenari. Tot seguit, Josep Maria Mainat ha trepitjat l’escenari de Canet Rock recordant les cançons més emblemàtiques de La Trinca. Per la seva banda, Els Catarres han fet ballar el públic amb alguns dels seus temes més coneguts com Invencibles o Rock and Roll. La nit ha continuat amb les actuacions d’Oques Grasses, Stay Homas, La Pegatina o Miki Núñez. Finalment, Canet Rock s’ha acomiadat amb Doctor Prats, que ha estat l’encarregat d’acompanyar tot el públic fins a veure sortir el sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia