Art

Fotos inèdites de Català-Roca, a Palafrugell

La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs oferirà dues exposicions

La Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, que celebra la XII edició del 30 de juliol al 9 d’octubre a Palafrugell, s’afegeix a la celebració del centenari de Francesc Català-Roca i organitza i produeix dues exposicions: Dones, amb més de 60 còpies –vintage i actuals–, que ens aproxima a la mirada de l’autor envers les dones, i, en col·laboració amb la Fundació Josep Pla, Retrats d’un país. Francesc Català-Roca i Josep Pla, que mostra com les narratives fotogràfica i literària dialoguen i es complementen per retratar un país. En aquesta última, les fotografies de Català-Roca dialoguen amb els textos de Josep Pla. Una mostra que recupera les narracions fotogràfiques i literàries de Guia de Catalunya, Guia de Mallorca, Menorca i Eivissa, Guia de la Costa Brava i El que hem menjat, en què el fotògraf i l’escriptor es complementen per retratar un país. L’exposició, que es podrà visitar a la Fundació Josep Pla, consta de vint còpies actuals distribuïdes en quatre àmbits, corresponents als quatre llibres de l’escriptor empordanès.

La Biennal de Fotografia organitza vuit exposicions repartides per diversos espais de Palafrugell, i, per primera vegada, una a Llafranc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia