Llibres

Eric del Arco, nou president del Gremi de Llibreters de Catalunya

El Gremi de Llibreters de Catalunya acaba d’escollir nou president i junta directiva. Durant una assemblea extraordinària, les llibreries agremiades han ratificat per unanimitat la candidatura de la junta directiva encapçalada per Eric del Arco, llibreter de la Documenta, a Barcelona. Aquesta junta substitueix la que ha estat dirigida els darrers quatre anys per M. Carme Ferrer, de l’Empúries de Girona.

La junta sortint ha encoratjat i ofert tot el suport al nou equip i aquest ha agraït la feina feta pel seus predecessors, més encara en un període marcat per la pandèmia, i l’enfortiment del Gremi que han aconseguit.

La consolidació del Gremi, el treball a l’entorn de les diverses problemàtiques del sector, la visibilització i l’empoderament de tot el territori, la formació i el prestigi de l’ofici llibreter i l’aposta pel foment lector, són algunes de les línies de treball de la nova directiva, que planteja una governança participativa i oberta a les llibreries.

A banda del nou president del Gremi, la nova junta directiva està formada per Gemma Barrufet (A Peu de Pàgina, Barcelona); Maite Sánchez (Pebre Negre, Barcelona); Oliva Pascual (L’Aranya, Cerdanyola del Vallès); Mertxe París (El Genet Blau, Lleida i Barcelona); Fe Fernàndez ( L’Espolsada, Les Franqueses del Vallès); Toni Ferron (Foster & Wallace, Vic); Carlota Freixenet (La Carbonera, Barcelona); Andrea Giovannoli (L’Argonauta, Balaguer); Aitor Martos (Sendak, Barcelona); Anna Nicolau (Les Voltes, Girona); Antonio Ramírez (La Central, Barcelona); Glòria Rius (Laie, Barcelona); Júlia Albesa (La Irreal, Tortosa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia