Música

El Pot Petit obre a Girona un Festivalot multitudinari

El bon temps ha acompanyat durant tot el dia les actuacions i activitats gratuïtes per a tota la família que tenen lloc a la Devesa

Demà el festival continua amb Manel, Dàmaris Gelabert, etc.

“L’última vegada que vam actuar en aquest escenari estàvem sols, perquè ho vam fer en streaming, a l’Us Estrimem Fest, i no volem que es repeteixi”, ha dit la Jana aquest matí, en la recta final de la primera de les dues actuacions que El Pot Petit ha ofert, pràcticament seguides, per obrir la 7a edició del Festivalot. Des de primera hora del matí, el festival de música en família de Girona omple de famílies la part de la Devesa més propera a l’Auditori, animades també pel bon temps.

Els tres membres d’Els Amics de les Arts han sortit a les 10.30 h a l’escenari de la sala Montsalvatge de l’Auditori per saludar al públic, com a organitzadors del festival, abans que en Pau, la Jana i la potent Melmelada Band oferissin una de les seves dinàmiques actuacions, acompanyats dels amics que sempre van sortint del Pot Petit: El drac Rac, El lleó vergonyós, la trilogia dels pirates i les pirates rodamons i, com a últimes incorporacions a la colla, El Gall Ot i L’Estrella del Pop, tot plegat amanit amb bombolles i explosió de confeti final. Un espectacle total, amb espai per al hip-hop, els grans musicals, els avis i les àvies, i alguna petita referència a l’actualitat política: “Jo no vull saber res de reis”, diu el lleó, quan es refereixen a ell com el rei de la selva.

El Festivalot ha continuat aquesta tarda amb les actuacions de pagament de The Tyets i Buhos a dins de l’Auditori, i els concerts gratuïts a l’exterior d’Els Atrapasomnis i Miquel del Roig, entre altres activitats de lleure per a tota la família, fins al vespre. Demà diumenge el Festivalot continuarà amb una altra intensa jornada, que inclourà les actuacions de Manel, la Black Music Big Band Junior, Marcel i Júlia, Dàmaris Gelabert, Oxigen, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia