Cinema

‘Crims’ i Carles Porta guanyen premis Zapping

El programa Crims i el seu presentador, el periodista Carles Porta, han estat dos dels guanyadors de la 27a edició dels premis Zapping, que s’han entregat aquest dijous al CaixaForum de Barcelona, segons informa ACN. Crims ha estat reconegut com a millor programa d’entreteniment i Porta com a millor presentador. La resta del palmarès l’han completat La casa de papel, com a millor sèrie, Maribel Verdú com a millor actriu per Ana Tramel. El juego, Karra Elejalde com a millor actor per La Fortuna, Órbita Laika com a millor programa cultural i Aragami 2 com a millor videojoc de producció pròpia. El millor programa de televisió local ha estat De sol a sol, de Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre.

A banda d’aquests guardons, els premis Zapping també han reconegut el canal de YouTube Adictos a la filosofía, d’Enric Fernández Gel, com a millor iniciativa a la Xarxa.

En l’apartat de premis nominals, Televisió de Catalunya ha rebut el premi Valors per Efecte wow, i RTVE ha estat reconeguda amb un premi especial per la dedicació “constant i valuosa” a la difusió de la música a través de Los conciertos de la 2.

Antena 3 ha rebut el premi grups d’anàlisis de programes per la promoció de “l’entreteniment de qualitat” a través d’espais com El desafío, ¿Quién quiere ser millonario? i Lego masters.

El premi a millor contingut en línia positiu per a menors ha estat per a la Fundació Aprende a Mirar pel seu canal de vídeos divulgatius Derivando.

Finalment, el premi a la sensibilitat social ha estat per a Atresmedia per la campanya per alertar dels riscos de la tecnologia Levanta la cabeza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia